Onze oorbellen zijn voornamelijk gemaakt met natuurlijke materialen zoals schelpen en natuursteen. Hierdoor kunnen er verschillen in zitten. Wij doen ons uiterste best om ze zo goed mogelijk bij elkaar te zoeken maar ondanks dat kunnen er dus verschillen in de oorbellen zitten.

Onze zilveren oorbellen

Zilver wordt na loop van tijd dof en zwart. Dit verschijnsel heet oxidatie en is een natuurlijk proces en is niet schadelijk voor het zilver. Je kunt dit heel makkelijk wegpoetsen met een zilverdoekje van HG. Even poetsen en ze zien er weer als nieuw uit!

Wij werken voornamelijk met verzilverde of vergulde onderdelen. Deze onderdelen worden door een zilver- of goudbad gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking met een laagje echt zilver of goud (silverplated of goldplated). Dit is echter wel een minimaal laagje en kan er, afhankelijk van de zuurgraad van je huid en invloeden van buitenaf (denk aan parfum, water, haarlak) ook afslijten.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van onze oorbellen is het dus belangrijk dat je oppast met parfum, haarlak en water. Doe ze uit met douchen en spuit eerst je haarlak en/of parfum op voordat je je oorbellen in doet. Op die manier heb je lang plezier van je YMMS oorbellen!

Ook aan de verpakking is aandacht besteed. Het moet voelen als een cadeautje voor jezelf. Onze oorbellen worden daarom verpakt in een mooi su├Ęde look zakje met een persoonlijk geschreven kaartje. Zo voelt het ook echt als een cadeautje voor jezelf! Mocht je onze oorbellen cadeau willen geven aan iemand, geef dit dan even aan in het vakje "opmerkingen" in het bestelproces, dan pakken we ze ook nog leuk voor je in!