Wie is YMMS?

Wij zijn Marijke en Kirsten. Twee ondernemende, creatieve vriendinnen die in een spontaan moment aan de keukentafel besloten samen iets te gaan opzetten. Dit "iets" werd YMMS, wat staat voor You Make Me Smile, en is in een paar maanden tijd uitgegroeid tot een echt merk! Hier zijn wij uiteraard heel trots op. Dit hebben we wel mooi samen voor elkaar gekregen. En wij denken dat dat vooral is gelukt door dicht bij onszelf te blijven en op zoek te gaan naar kwaliteit, originaliteit en subtiliteit. Mooie, eenvoudige oorbellen gemaakt met producten uit de natuur, zoals schelp en natuursteen. Dat is waar wij voor staan. Wij volgen geen trends maar ons hart....

Onze Missie...

Mooie dingen maken waar je blij van wordt.... dat is onze missie!

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan gaan wij over de hele wereld op zoek naar de mooiste en beste materialen. Wij gebruiken voornamelijk natuurlijke producten zoals natuurstenen of schelpen. Al onze haakjes en creolen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Ook aan de verpakking is aandacht besteed. Het moet voelen als een cadeautje voor jezelf. Onze oorbellen worden daarom verpakt in een mooi su├Ęde look zakje en onze sjaals in een mooie cadeauverpakking. Zo voelt het ook echt als een cadeautje voor jezelf, of een ander!